Thursday, August 04, 2016

EIJLDERS DICHTERS IN HET AMSTELPARK

Waar: Amstelpark,  Stadshout Paviljoen, Amsterdam
Wie: Eijlders Dichters en Jazztrio Truus Engels
Wanneer: zondag 7 augustus 2016 
van 12.30 u tot 14.30 u

De muzikale geheimen van Buitenveldert

Het derde concert in de nieuwe reeks zomerconcerten Dichtbij in het park. Deze zondag treden voor u in het Stadshout Paviljoen op: de Dichters van Eijlders & Jazztrio Truus Engels,

Eijlders op pad

Cafe Eijlders is al 75 jaar een mooie, bruine kroeg aan de rand van het Leidseplein. Maandelijks worden er exposities en elke 3e zondag van de maand beroemde dichtmiddagen georganiseerd. In zomer gaan ‘de dichters van Eijlders’ wel eens ‘op pad’. En waarom niet op pad in eigen stad? In het Amstelpark zal het gaan over licht, de natuur en al het andere van waarde. Met Karin van de Bos, Jorge Bolle, Merik van der Torren, Nelleke Lamme-den Boer, Mirjam Al, Roselien Brondy, Antoinette Sisto, Tonny Hollanders, Linda Maters, Sabine van den Berg, Jan Jacob Krediet, Jean Fermate, Esther Lie-A-Kwie, Joop Scholten, Emiel Bootsma, Amy de la Haye, Hein van den Assem, Elbert Gonggrijp, Eric Jansen, Stanislaus Jaworski, Kees Godefrooij en ... Tijdelijke Toon.

Jazztrio Truus Engels


Slagwerkster Truus Engels komt een uit muzikale familie. Van de dertien Engels-kinderen is Truus een van de vier die van muziek hun beroep hebben gemaakt. Truus is een echte groover en geeft op haar eigen wijze de leiding aan dit jazztrio met Sven Schuster op contrabas en Nick van Bos op de piano.


No comments: